Deloitte și FintechOS, partenere în transformarea digitală a CEC Bank© sfin.ro

Deloitte și FintechOS, partenere în transformarea digitală a CEC Bank

, 5 știri, 22 vizualizări

Deloitte România și FintechOS au creat și implementat soluția tehnică a pachetului „Bun Venit!”, pe care CEC Bank a integrat-o cu sistemele proprii, lansând astfel, în luna martie, un proiect amplu de digitalizare a produselor și serviciilor oferite clienților din România și de peste hotare, a anunțat firma de consultanță.

Potrivit comunicatului, pachetul „Bun Venit!” poate fi accesat 100% online și include cont curent, card de debit și acces la serviciul Mobile Banking. Acest proiect este printre primele finalizate în cadrul parteneriatului strategic dintre Deloitte România și FintechOS, prin care cele două entități oferă instituțiilor financiare soluții de transformare digitală și de automatizare a proceselor de business.

„Accesul la servicii bancare este esențial pentru public și pentru economie. Deschiderea conturilor de la distanță, fără deplasări la ghișeele băncii și fără hârtii este un proiect esențial pentru CEC Bank și poate contribui la creșterea incluziunii financiare, în condițiile în care peste 90% dintre români au acces la internet de pe mobil.