Demisia lui Tudorel Toader, cerută de 1000 de studenți3Foto© puterea.ro

Demisia lui Tudorel Toader, cerută de 1000 de studenți

, 6 știri, 54 vizualizări

Un banner pe care au fost scrise aproape toate numele celor peste 1.000 de absolvenți ce au semnat o scrisoare prin care i se cere demisia lui Tudorel Toader a fost afișat, joi dimineață, în fața Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, conform Mediafax.

„Împreună suntem o voce: studenți și absolvenți UAIC. Demisia, Toader!” era scris joi dimineață pe un banner afișat în fața Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Pe afiș erau trecute aproximativ toate numele absolvenților și studenților care au semnat scrisoarea unui ONG din Iași, scrisoare prin care se cere demisia rectorului Tudorel Toader.

„Bannerul este despre Tudorel Toader, să-și dea demisia, iar cei care au semnat pentru demisia lui sunt absolvenții și actualii studenți. Avem și campania Declic, avem 30.000 de oameni din toată țara care au semnat ca el să își dea demisia. (...) Un asemenea om care este în continuare rector nu poate să fie în continuare un model pentru studenți. Asta înseamnă o pată pentru Iași, și pentru întreaga Românie. Un asemenea om nu are ce căuta într-o instituție publică de o asemenea anvergură. De aceea noi cerem demisia și insistăm”, a explicat Daniel Luca, unul dintre reprezentanții Reset Iași.