DEMISIE neașteptată din partidul lui Cioloș3Foto© adevarul.ro

DEMISIE neașteptată din partidul lui Cioloș

, 10 știri, 23 vizualizări

Valeriu Nicolae, candidat pe lista Alianței 2020 USR-PLUS, a demisionat marți din formațiunea condusă de Dacian Cioloș. El precizează că a simțit că riscă să piardă niște prieteni tare dragi și că devine din ce în ce mai încrâncenat.

”Nu a mers. Am încercat, am pus și suflet dar am înfrânt. Îmi pare tare rău că nu a funcționat. Am simțit că risc să pierd niște prieteni tare dragi și că devin din ce în ce mai încrâncenat. Nu am mai râs cam de multișor și nu prea îmi place de mine așa. Presiunea așteptărilor multora, unii dintre ei oameni pe care îi respect a fost nu rar, înfricoșătoare. Nu se schimbă nimic, doar că nu mai fac parte dintr-un partid. Dacian rămâne cel mai fain om cu care am lucrat vreodată. Gafa aia cu securiștii e a mea”, a scris pe Facebook Valeriu Nicolae.

El a redat și textul de la care ”a explodat internetul: „Având în vedere cât de mulți români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, în mod sigur televiziunile lui Ghiță și Voiculescu ar putea „demonstra” că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate”.