Sibiu: Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD
Foto: www.antena3.ro

Sibiu: Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD

6 știri, 15

Deputatul Ovidiu Sitterli, ales pe lista PSD, a demisionat din partid. Conducerea Organizației Sibiu a transmis, marți seara, un comunicat de presă, prin care îl acuză pe Sitterli de trădare și arată că acesta nu s-a ridicat niciodată la înălțimea funcțiilor politice ocupate, scrie tribuna.ro.

„Am luat act de faptul că domnul Ioan Ovidiu Sitterli a ales să își dea demisia din cadrul partidului, alegând să-și continue activitatea pe cont propriu, deși a fost votat de către sibieni pe lista Partidul Social Democrat pentru funcția de deputat în Parlamentul României. Domnul Sitterli datorează mult acestui Partid. A fost prefect, numit de Guvernul Romaniei USL, a fost candidat PSD pentru Primăria Municipiului Sibiu, unde a dezamăgit prin faptul că nu a câștigat Primăria.

Mai mult decât atât, rezultatul obținut a fost sub scorul partidului la nivelul municipiului Sibiu. Deși a fost creditat cu funcția de președinte interimar al Organizației Județene PSD Sibiu, a fost din nou depășit de situație, dându-și DEMISIA. Nici în funcția de parlamentar nu a avut rezultate, remarcându-se printr-o singură propunere legislativă, și aceea recentă, inițiativă care nu a avut drept scop bunăstarea românilor și nici nu a avut legătură cu Programul de Guvernare al PSD”, se arată în comunicatul conducerii PSD Sibiu.

    Citește pe antena3.ro