Deputatul PSD Alfred Simonis, sustinator al lui Grindeanu, nu mai e secretar al grupului parlamentar: "Mi se pare un santaj"
Foto: stirileprotv.ro

Deputatul PSD Alfred Simonis, sustinator al lui Grindeanu, nu mai e secretar al grupului parlamentar: "Mi se pare un santaj"

10 știri, 8

Intrebat daca stia ca a ramas fara functie, social-democratul a spus ca a aflat cand era in drum spre Parlament.

„Am aflat in drum spre Parlament, e de notorietate in media ca am fost schimbat din functia de secretar al grupului PSD. E greu sa comentez. Pana la urma grupul e cel care a sustinut ca eu sa ocup aceasta pozitie, nu mai vrea in acest moment, nu am de comentat din acest punct de vedere. Ca aceasta decizie arata o disperare din punctul meu de vedere, este altceva...disperarea celor care mi-au retras acest sprijin pentru ca altfel nu se intelege urgenta si necesitatea acestui demers acum”, a spus deputatul PSD, potrivit News.ro.

La remarca jurnalistilor ca liderii social-democrati au decis ca toti cei care il sustin pe Sorin Grindeanu vor fi exclusi din partid, Alfred Robert Simonis a spus ca este un santaj, aceasta infractiune fiind pedepsita de Codul penal.

„Mi se pare un santaj, e pedepsit de codul penal. Nu poti sa santajezi un parlamentar sa voteze altfel decat ii dicteaza propria constiinta. E o sanctiune, evident, eu am anuntat de cand s-a facut aceasta propunere ca nu voi semna si nu voi vota o motiune impotriva unui Guevrn PSD”, a conchis deputatul PSD de Timis.

El a mai spus ca sunt foarte multi deputati si senatori social-democrati care nu sunt multumiti de faptul ca trebuie sa voteze impotriva propriului guvern, astfel ca cinci din sase parlamentari PSD ...

    Citește pe stirileprotv.ro