Detalii privind decesul lui Andrei Gheorghe
Foto: www.antena3.ro

Detalii privind decesul lui Andrei Gheorghe

5 știri, 84

Din primele verificări, nu sunt indicii că moartea jurnalistului Andrei Gheorghe ar fi fost una suspectă, acesta fiind cunoscut ca suferind de afecțiuni cardiace și având un infarct în trecut, au declarat surse judiciare, pentru MEDIAFAX. Rezultatul testului toxicologic, în circa o săptămână.

Primele verificări efectuate în cazul jurnalistului Andrei Gheorghe au relevat faptul că acesta avea afecțiuni cardiare, suferind un infarct în trecut, au precizat sursele citate. Cercetările continuă în acest caz, doctorii de la Serviciul Județean de Medicină Legală care au efectuat autopsia, urmând să se pronunțe după vor primi, în aproximativ o săptămână, rezultatele testului toxicologic, au spus sursele menționate.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani, potrivit IPJ Ilfov. Andrei Gheorghe a fost găsit decedat acasă.

Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia polițistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinței. Ulterior, s-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

În ultima sa postare pe Facebook, jurnalistul s-a adresat fanilor după ce fusese deblocat.

„Totul trece. În cazul de față a trecut și ultima interdicție și după 30 de zile va spun iarăși, Salutare! M’am întors și sînt același, cu aceleași ocupații.) voi continua să tro...

    Citește pe cotidianul.ro