Deținut evadat de la un punct de lucru Gaești7Foto© mediafax.ro

Deținut evadat de la un punct de lucru Gaești

, 19 știri, 19 vizualizări

Potrivit purtătorului de cuvânt al penitenciarului Găești, Ionela Claudia Ispas, în jurul orei 17.00, s-a constatat că deținutul Crețu Constantin, în vârstă de 35 de ani, condamnat definitiv la 15 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localității Găești.

„Facem precizarea că acesta era clasificat în regim deschis și desfășura activități lucrative fără supraveghere. În vederea capturării deținutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcții de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unității precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliție al Județului DâmbovițaDâmbovițaDâmbovița, Inspectoratul Județean al Jandarmeriei Dâmbovița, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră”, a transmis reprezentantul Penitenciarului.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus verificări interne, pentru a vedea cum s-a produs evadarea deținutului.