Deținutul evadat de la Penitenciarul Pelendava, prins

Deținutul evadat de la Penitenciarul Pelendava, prins

9 știri, 10

Deținutul în vârstă de 26 de ani care, în urmă cu aproape o săptămână, a evadat din Penitenciarul Pelendava, a fost prins, miercuri dimineață, în Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române l-au localizat, identificat și prins, în zona intersecției dintre Bulevardul Carol I și Bulevardul Dacia, din Craiova, pe bărbatul de 26 de ani, din București, care a evadat din Penitenciarul Craiova – Pelendava, la data de 9 august.

„Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, urmând ca la definitvarea acestora să fie făcute propunerile corespunzătoare unității de parchet competente. La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj a fost constituită o escortă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, cel în cauză fiind încarcerat în Penitenciarul Craiova”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Deținutul executa o pedeapsă de patru ani pentru furt calificat, în regim semideschis. El a evadat cand se afla la muncă.

    Citește pe cotidianul.ro