Dezbateri în cadrul Comisiei speciale pentru legile justiției13Foto© bzi.ro

Dezbateri în cadrul Comisiei speciale pentru legile justiției

, 62 știri, 19 vizualizări

Comisia specială parlamentară în domeniul justiției va avea, joi, o întâlnire cu reprezentanții Comisiei de la Veneția, discuțiile vizând ordonanțele de urgență de modificare a legilor justiției, a anunțat, marți, președintele Comisiei speciale, Florin Iordache.

"Comisia de la Veneția, în timp ce eram în comisie, am aflat că programul punctual l-au stabilit colegii de la Ministerul Justiției și de la Ministerul Afacerilor Externe, se va întâlni cu noi joi, la ora 11,00. Până atunci, reprezentanții Comisiei de la Veneția vor avea întâlniri cu MJ, asociațiile, CSM și așa mai departe. Dar Comisia de la Veneția va veni punctual să discute pe legile justiției.

Așa cum știți, pârâcioșii de serviciu, respectiv PNL și USR, au mers la Strasbourg și s-au plâns că nu știu ce s-a întâmplat și, în aceste condiții, Comisia de la Veneția a venit să vadă dacă Ordonanțele 90, 92, 7, prin modificările care s-au făcut, s-au adus atingere la legile justiției", a precizat Iordache după ședința Comisiei speciale.