Digisport: Ce a spus Guardiola despre gestul lui Șovre, care a fugit după Haaland pe tunel și i-a cerut autograful18Foto© sport.ro

Digisport: Ce a spus Guardiola despre gestul lui Șovre, care a fugit după Haaland pe tunel și i-a cerut autograful

, 34 știri, 48 vizualizări

Unul dintre asistenții lui Ovidiu Hațegan la partida de Champions League dintre Manchester City și Borussia Dortmund, de marți seara, e aspru criticat după un gest făcut la finalul partidei. Antrenorul lui City, Pep Guardiola, i-a luat însă apărarea românului, scrie The Independent.

Octavian Șovre a oferit imaginea serii în cea mai importantă competiție continentală a cluburilor, fiind surprins de camerele de luat vederi de pe stadionul din Manchester când îi cere starului Borussiei Erling Haaland un autograf, pe tunelul ce duce la vestiare. Gestul arbitrului român, la finalul unui meci în care jucători ai ambelor echipe au fost nervoși din cauza deciziilor brigăzii de arbitri români, a fost criticat dur.

Vorbind despre momentul când Șovre îi cere autgraful lui Haaland la BT Sport, fostele vedete din Premier League, Owen Hargreaves și Joleon Lescott, au criticat comportamentul oficialului român.