Dinamo - Dunărea Călărași, de la 20:30. “Câinii” debutează în play-out. Dinu Gheorghe se întoarce în Ștefan cel Mare. Echipele de start2Foto© sport.ro

Dinamo - Dunărea Călărași, de la 20:30. “Câinii” debutează în play-out. Dinu Gheorghe se întoarce în Ștefan cel Mare. Echipele de start

, 15 știri, 25 vizualizări

Dinamo - Dunărea Călărași, primul meci din acest sezon al play-out-ului din Liga I Betano, se joacă vineri, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport, TelekomSport, LookSport și în format livetext pe www.prosport.ro.

Cu un orgoliu din nou rănit după ratarea clasării în primele șase la finalul sezonului regular, Dinamo va evolua pentru al doilea sezon consecutiv în play-out. În primul meci, elevii lui Mircea Rednic o vor înfrunta pe Dunărea, formație unde Dinu Gheorghe (66 de ani) a fost numit joi în funcția de manager general. Astfel, la primul meci la formația călărășeană, "Vamă" va reveni în "Ștefan cel Mare", acolo unde a activat în 2015.

"Normal că sunt emoții, e un joc important. Pentru mine este primul meci, dar mergem cu încredere. Salvarea de la retrogradare este primul pas. Nu o să fie ușor, va fi o luptă strânsă. Mai toate echipele din play-out au șanse mai mici sau mai mari să meargă în liga a doua. Noi sperăm să fim deasupra liniei la final. Echipa nu e rea deloc. În iarnă s-au făcut transferuri bune", a declarat Dinu Gheorghe, la DigiSport.