Dinamo: Rivaldinho, la schimb cu un român
Foto: www.dcnews.ro

Dinamo: Rivaldinho, la schimb cu un român

5 știri, 98

Rivaldinho e pe picior de plecare. Levski Sofia îl consideră pe Rivaldinho o mare speranță a fotbalului european și este interesată de serviciile brazilianului, scrie site-ul bulgar sportal.bg.

Levski Sofia ar fi dispusă să-l ofere la schimb pe Neluț Roșu, care nu mai intră în planurile antrenorului Delio Rossi. În plus, și mijlocașul român și-a arătat interesul de a juca la Dinamo, notează GSP.

Neluț Roșu, 24 de ani, s-a născut la Cluj-Napoca. Este mijlocaș central, evaluat de Transfermarkt în vara 2017 la un milion de euro. A evoluat în carieră pentru CFR Cluj, Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna, FC Botoșani și Viitorul. A luat titlul cu echipa lui Hagi sezonul trecut, jucând în 15 meciuri în toate competițiile. Sezonul acesta are 6 meciuri la Levski.

"Mi-aș dori să joc în străinătate, dar nu pot să zic că nu m-aș întoarce la o echipă bună, cu pretenții, care să se bată în play-off. Nu pot să zic că nu sună tentant Dinamo. E o echipă cu tradiție, care în fiecare an își dorește să prindă play-off-ul. Ar fi un dezastru dacă nu l-ar prinde"

6 goluri în 37 de meciuri a bifat fiul celebrului Rivaldo la Dinamo.

    Citește pe dcnews.ro