Dinu Pescariu, audiat la DNA într-un nou dosar

Dinu Pescariu, audiat la DNA într-un nou dosar

47 știri, 17

"Mă duc acum să văd ce-mi spun", a declarat Dinu Pescariu, la intrarea în sediul DNA.

Surse judiciare au declarat pentru ahenția de presă MEDIAFAX că fostul jucător de tenis este audiat într-un dosar ce privește baza sportivă "Cutezătorii" din București.

Clubul Pescariu Sports & Spa este parte a complexului sportiv construit de familia Pescariu pe terenul fostei baze sportive de 60 de hectare "Cutezătorii", trecut în luna decembrie 2013 din administrația Ministerului Educației la Regia Autonomă „Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat" (RA-APPS).

Clubul a fost de-a lungul ultimilor 12 ani subiectul mai multor controverse care au vizat numeroasele treceri ale bazei de la o autoritate a statului la alta, Ministerul Educației, respectiv RA-APPS, dar și modul cum au fost cedate drepturile de folosire a acestuia lui Dinu Pescariu.

La finele anului 2013, baza sportivă Cutezătorii din București a fost trecută din nou din administrarea Ministerului Educației în cea a Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), printr-o hotărâre aprobată de Guvern în ultima ședință din an, după ce în 2005, revenise în administrarea Ministerului Educației. Asta după ce inițial, în 2004, baza a trecut, prin hotărîre de Guvern, din domeniul public în domeniul privat al statului, respectiv în administrarea Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat - RAPPS.

Baza Cu...

    Citește pe mediafax.ro