Directorul unei instituții publice a venit beat la serviciu. Se clătina și abia a reușit să vorbească: „Nu mor caii când vor câinii”8Foto1Video© adevarul.ro

Directorul unei instituții publice a venit beat la serviciu. Se clătina și abia a reușit să vorbească: „Nu mor caii când vor câinii”

, 13 știri, 54 vizualizări

Un jurnalist de la Vremea Nouă a mers în biroul lui directorului Inspecției de Stat în Construcții pentru a-l întreba despre situația clădirilor din Vaslui, dat fiind că județul se afla sub avertizare cod portocaliu de vânt puternic. Jurnalistul a mai vrut să afle detalii despre controalele efectuate la lucrãrile realizate prind PNDL, însă nu a avut noroc, pentru că oficialul nu putea fi coerent.

“Acum, sincer. Vrei? Deci… toate problemele care sunt, sigur si expeditiv, fãrã nicio problemã. Nu am avut din punct de vedere institutional, nicio treabã. Tu acu ai venit, cã vezi, cã… dar noi, din punctul de vedere, institutional, totul a fost pregãtit si corect… Nici nu stiu cum sã spun, dumneavoastrã sunteti institutie de…”

“Tu ai venit sã vezi, aicea… deci… întotdeauna tu mã întrebi cãcaturile astea… mã doare în p…ã pe mine, când se întâmplã… Ai înteles? Meseriasule. Nu mor caii când vor câinii. Caii mor când… mã doare în p…ã”, a mai spus Corneliu Alexa. Dupã ce ne-a dat asigurãri cã “fiecare om are dreptul sã greseascã”, Alexa s-a apucat de cântat: “Sã-mi cânti, cobzar bãtrân, ceva/ Sã-mi cânti ce stii mai bine/ Cã vin ti-oi da, si bani ti-oi da/ Si haina de pe mine”, au fost câteva dintre replicile directorului Cornel Alexa.