Dirijorul Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, a murit după ce s-a infectat cu Covid-197Foto© stirileprotv.ro

Dirijorul Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

, 20 știri, 68 vizualizări

Directorul Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, Vasile Cazan, a murit la vârsta de 68 de ani după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2.  El a fost internat la secția de terapie intensivă, dar medicii nu l-au putut salva.

Directorul Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, Vasile Cazan, a murit la vârsta de 68 de ani după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2.  El a fost internat la secția de terapie intensivă, dar medicii nu l-au putut salva.1Decesul dirijorului Vasile Cazan a avut loc după câteva zile de luptă cu boala Covid 19. Imediat după moartea directorului Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, pe Facebook au apărut numeroase mesaje de condoleanțe.

„A avut întotdeauna un cuvânt bun pentru toată lumea și într-un mod tipic cetățenilor mai în vârstă din Târgu Mureș se exprima întotdeauna în limba maternă a persoanei cu care vorbea. Umanitatea sa, iubirea cu care se adresa către toată lumea erau depășite doar de dragostea sa pentru muzică. A fost un om adevărat.