Distracție cu arme și alcool în Medgidia, în plină pandemie5Foto2Video© stirileprotv.ro

Distracție cu arme și alcool în Medgidia, în plină pandemie

, 6 știri, 170 vizualizări

Trei bărbați din Medgidia au fost amendați de polițiști cu câte 5.000 de lei, după ce au postat pe o rețea de socializare o filmare în care consumau băuturi alcoolice, în timp ce gazda arăta o armă tip airsoft.

Imaginile cu petrecerea din Medgidia, județul Constanța a făcut înconjurul internetului, iar la scurt timp poliția s-a autosesizat. În filmarea de 16 secunde surprinsă de unul dintre petrecăreți se aude muzica dată la maxim, iar sticlele de băutură stau la loc de cinste. Mai mult, gazda petrecerii a scos la un moment dat o armă de tip airsoft pe care o dă invitaților săi.

”În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia s-au sesizat din oficiu în urma postării unui filmuleț pe o rețea de socializare. În urma vizionării imaginilor, polițiștii au stabilit identitatea celor 3 persoane implicate, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cei 3 bărbați s-au întâlnit la locuința unuia dintre ei, au consumat băuturi alcoolice, iar gazda le-a arătat prietenilor săi o armă de culoare neagră, pe care unul dintre aceștia a folosit-o în filmulețul respectiv”, se arată într-un comunicat de presă al poliției, potrivit ziua constanta.