DNA cere documente de la Poliția Locală București
Foto: adevarul.ro

DNA cere documente de la Poliția Locală București

15 știri, 36

Consilierul municipal liberal Ciprian Ciucu a publicat, luni, pe pagina sa de Facebook, un document atribuit DNA, care se arată că procurorii cer documente de la Poliția Locală București.

„Având în vedere cercetările care se efectuează în dosarul cu numărul de mai sus, vă solicităm să ne puneți la dispoziție, în copie conformă cu originalul, toate documentele pe care le dețineți în legătura cu procedura achiziției de către unitatea dumneavoastră, în cursul anului 2017, a unui lot de încălțăminte (pantofi), a unui număr de 30 de autoturisme Dacia Duster și a unei mașini de topit zăpada”, se arată în adresa dată publicității.

Potrivit aceluiași document, DNA verifică și organizarea examenului pentru ocuparea funcției de director executiv în cadrul Direcției de Siguranță și Ordine Publică din cadrul Poliției.

„De asemenea, vă solicităm să ne înaintați, în copie conformă cu originalul, toate documentele pe care le dețineți, în legătură cu desfășurarea în anul 2017 a examenului de ocupare a funcției de director executiv în cadrul Direcției de Siguranță și Ordine Publică”, se mai arată în adresa publicată.

Potrivit lui Ciucu, Poliția Locală a Municipiului București este condusă de un om de casă al lui Florentin Pandele, Ștefan Văsîi,

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a precizat, pentru Mediafax, că Primăria Capitalei va pune la dispoziție toate documentele solicitate.

„N...

    Citește pe cotidianul.ro
    Tendințe