Doi bărbați au fost împușcați la Iași. Agresorul a fost dus la audieri8Foto1Video© romaniatv.net

Doi bărbați au fost împușcați la Iași. Agresorul a fost dus la audieri

, 14 știri, 7 vizualizări

Medicul Ovidiu Popa de la UPU Spitalul Sfântul Spiridon din Iași a declarat presei că, în localitatea Tabăra din comuna Bivolari, două persoane au fost împușcate.

"Un bărbat în vârstă de 52 de ani era împușcat în partea superioară a piciorului, fiindu-i atinsă artera femurală. Era în șoc hemoragic. Echipajul de pe autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă l-a intubat și dus direct în sala de operație a Clinicii de Chirurgie a Spitalului Sfântul Spiridon. Cea de-a doua persoană, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost împușcată în picior, rana nepunându-i viața în pericol", a precizat Ovidiu Popa.

La fața locului au fost trimise și echipaje ale Poliției.

"Am fost sesizați de serviciul de urgență 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Bivolari, un bărbat de 32 de ani a împușcat doi bărbați, unul de 52 de ani, un altul de 31 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de tentativă la omor, lovire sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și munițiilor", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana Buștiuc.