Doi soți din Aiud, amendați fiindcă nu au trecut intervalul orar în declarația pe proprie răspundere. Ce spun reprezentanții Poliției6Foto© antena3.ro

Doi soți din Aiud, amendați fiindcă nu au trecut intervalul orar în declarația pe proprie răspundere. Ce spun reprezentanții Poliției

, 13 știri, 284 vizualizări

De când a fost decretată Starea de Urgență, tot mai mulți români s-au arătat nemulțumiți de atitudinea Poliției și Jandarmeriei, care i-ar vâna doar pentru a-i sancționa contravențional. Doi soți din Aiud sunt ultimii de pe listă care susțin că au fost amendați fără motiv.

Ei nu au scris pe declarație ora deplasării, motiv pentru care au fost “arși” cu câte 2.000 de lei. Revoltați, cei doi au postat un mesaj pe Facebook, alături de procesul verbal întocmit de polițiști.

“Astăzi am primit amenda de la Politia Aiud, d-nul agent Negru, pe motiv că nu am scris în declarație ora deplasării. Nu există în declarația pe proprie răspundere așa ceva. Au mai trecut oameni pe stradă, nu au fost controlați, în amendă spunându-se că nu a fost nici un om pe drum. Asta pentru că am fost după alimente. Amenda este de 2.000 de lei. Asta face Poliția Aiud!