Doi tineri din Ploiești, amendați după o farsă în trafic, după ce s-au dezbrăcat pe stradă2Foto© observator.tv

Doi tineri din Ploiești, amendați după o farsă în trafic, după ce s-au dezbrăcat pe stradă

, 7 știri, 93 vizualizări

Scene bizare la Ploiești! Doi tineri, actori de ocazie, au transformat câteva intersecții din oraș în scenă de teatru și au blocat traficul, spre disperarea șoferilor. La un moment dat, actorii de ocazie au renunțat chiar la haine, în timp ce simulau o ceartă. Totul pentru a crește numărul de vizualizări pe internet. Isprava lor nu a scăpat neobservată de polițiști.

Cei doi tineri au încercat să își crească traficul pe rețelele de scoailizare și au născocit o ceartă în mijlocul orașului. Au mers în două dintre cele mai aglomerate intersecții din Ploiești și au mimat un scandal în trafic. În imagini se vede cum unul dintre tineri se dă jos din mașină, cu o jachetă pe el, dar fără pantaloni. Imediat coboară și persoana cu care pornește presusa altercațiae și care in cateva momente renunta la îmbrăcăminte. Totul spre uimirea celorlalți șoferi, blocați în trafic și care claxoanau disperați.

Soferii nu au gustat însă gluma celor doi si, supărați că întârzie la serviciu, au sunat la 112. În zonă se afla și un polițist local, agentul a fost suprins în filmarea teribiliștilor, chiar în momentul în care incidentul era raportat în dispecerat.