Doliu în lumea medicinei dn România. Un reputat medic de la Spitalul Universitar de Urgență din București a murit5Foto© antena3.ro

Doliu în lumea medicinei dn România. Un reputat medic de la Spitalul Universitar de Urgență din București a murit

, 8 știri, 72 vizualizări

Este doliu în lumea medicală din România! Profesorul Dan Olteanu, șeful disciplinei de Medicină Internă din cadrul Spitalului Universitar de Urgență din București, a murit. Creatorul Secției de Gastroenterologie de la Spitalul Universitar avea 80 de ani.

Societatea de Medicină Internă a făcut tristul anunț, că profesorul dr. Dan Olteanu a trecut în neființă. „Pios omagiu Profesorului Doctor Dan Olteanu, acum, când Destinul sau l-a mutat într-o STEA! O STEA ce nu se va stinge niciodată și va lumina mai departe, destinele atâtor generații!

Profesorul Dan Olteanu, șeful Disciplinei de Medicină Internă din cadrul Spitalul Universitar din București, a fost fondatorul școlii moderne de Medicină Internă de peste patru decenii, un mentor desăvârșit pentru generații întregi de studenți și medici, fascinați de talentul sau profesional și didactic. (CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ UN MEDIC A MURIT UCIS DE CORONAVIRUS. TRAGEDIA S-A PRODUS LA SLATINA)