Donald Trump a ajuns în Marea Britanie. Președintele SUA a fost întâmpinat cu proteste masive

Donald Trump a ajuns în Marea Britanie. Președintele SUA a fost întâmpinat cu proteste masive

23 știri, 66

Donald Trump și soția sa, Melania, au ajuns joi, după summitul NATO, la Londra. Acolo, președintele Statelor Unite ale Americii va avea o întâlnire cu regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și premierul Theresa May.

Trump și va lua parte la cină, la Palatul Blenheim, o impozantă reședință la țară, în apropiere de Oxford, unde s-a născut Winston Churchill. Dinelul, la care va fi prezentă și Melania Trump, va fi precedat de o ceremonie militară.

Pirntre invitați se numără și reprezentanți din mediul economic, a precizat purtătoarea de cuvânt, în contexutl în care Londra speră să semneze un acord comercial cu SUA, după Brexit, potrivit BBC.

Peste 10.000 de ofițeri de poliție au fost desemnați să asigure protecția președintelui american Donald Trump în timpul vizitei sale în Marea Britanie. Mai exact, ei trebuie să-l apere pe tTump de atacuri terirste și protestele masive care se anunță în timpul vizitei sale în Marea Britanie. În principal, britanicii sunt nemulțumiți de retorica președintelui american și de mesajele anti-imigranți pe care Trump le-a transmis în ultimii ani.

Totodată, protestatarii britanici consideră că regina este pusă într-o situație ridicolă, având în vedere că se întâlnește cu președintele american.

Mai mulți activiști au dat comandă de un balon uriaș care îl prezintă pe Trump în formă unui bebeluș portocaliu, cu mâini mici, în care ține un telefon mobil...

    Citește pe libertatea.ro