Donald Trump, dispus să discute telefonic cu liderul nord-coreean: Kim Jong-un "știe că nu glumesc. Nu glumesc. Chiar deloc, nici măcar un procent. Înțelege asta"
Foto: www.romaniatv.net

Donald Trump, dispus să discute telefonic cu liderul nord-coreean: Kim Jong-un "știe că nu glumesc. Nu glumesc. Chiar deloc, nici măcar un procent. Înțelege asta"

8 știri, 61

Președintele american Donald Trump a declarat că în mod cert ar accepta o convorbire cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, adăugând că speră ca discuțiile între Phenian și Seul să aibă un rezultat pozitiv, informează site-ul postului France 24.

Întrebat de reporteri la reședința prezidențială de vacanță Camp David în legătură cu posibilitatea unei discuții directe cu Kim Jong Un, Donald Trump și-a exprimat disponibilitatea în acest sens, însă nu fără precondiții.

"Absolut, aș face asta", a declarat Trump. "Nu am nicio problemă cu asta", a adăugat președintele.

Kim Jong-un "știe că nu glumesc. Nu glumesc. Chiar deloc, nici măcar un procent. Înțelege asta", a completat Trump.

"Dacă ceva ar putea rezulta din aceste discuții, ar fi un lucru extraordinar pentru toată omenirea, ar fi un lucru extraordinar pentru lume”, și-a exprimat speranța liderul de la Casa Albă.

Atât regimul Kim Jong-Un, cât și președintele SUA, Donald Trump, s-au amenințat reciproc cu distrugerea, iar cei doi lideri s-au insultat reciproc în repetate rânduri.

În mesajul său de Anul Nou, Kim Jong Un, liderul regimului de la Phenian, s-a oferit să trimită o delegație la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud și a declarat că speră ca acest eveniment să fie un "succes".

Ulterior, Seulul și Phenianul au ajuns la un acord pentru a purta săptămâna viitoare discuții la nivel înalt privind potențiala participare a Coreei...

    Citește pe businessmagazin.ro