Doron Klein, șeful AFI: La AFI Cotroceni vom construi un proiect rezidențial doar pentru închirieri, pe lângă birouri, retail și un hotel3Foto© businessmagazin.ro

Doron Klein, șeful AFI: La AFI Cotroceni vom construi un proiect rezidențial doar pentru închirieri, pe lângă birouri, retail și un hotel

, 6 știri, 13 vizualizări

AFI Europe România va investi în premieră într-un nou concept de proiect rezi­den­țial, dezvoltat exclusiv pentru a închiria viitoarele apar­tamente. Până acum, inves­ti­torii cumpărau pa­che­te de 10-20 de aparta­mente în cadrul proiectelor rezidențiale pentru a le închiria, însă până acum nu a existat un dezvoltator care să plece de la bun început cu acest plan.

Viitorul proiect rezidențial va fi parte a expansiunii AFI Palace Cotroceni, pe noul teren de 50.000 mp cumpărat lângă mall.

„Pe noul lot vom putea dezvolta un proiect de 150.000 – 200.000 mp. Vom im­ple­menta componente pentru rezidențial de închiriat, un concept în care avem foarte mare încredere, birouri și retail suplimentar și un hotel. Aici avem cerere tot mai mare pentru birouri, birourile merg foarte bine alături de retail.