Directorul ADP sector 1 afirma în 2017 că primarul i-ar fi cerut să nu mai ia mită "o perioadă" (rechizitoriu)
Foto: www.money.ro

Directorul ADP sector 1 afirma în 2017 că primarul i-ar fi cerut să nu mai ia mită "o perioadă" (rechizitoriu)

5 știri, 77

Afirmația a fost făcută în timpul unei discuții cu subalternul său Alin-Nicolae Stoian, acesta din urmă primind sarcina să îi transmită mesajul reprezentantului unei asocieri de firme, martor în dosar, de la care Vieru pretinsese bani pentru a nu rezilia un contract de prestări servicii, scrie digi24.ro.

„Inculpatul Vieru Alin i-a cerut complicelui să îi transmită lui (...) că nu vrea ca acesta să le mai dea nimic deoarece primarul sectorului 1 (șefu') ar fi cerut ca inculpatul și angajații din subordinea sa să nu mai ia mită o perioadă. Cu aceeași ocazie, inculpatul Vieru Alin și-a atenționat complicele să aibă grijă cu (...) când îi va comunica această deciziei, în sensul ca ultimul să nu înregistreze convorbirea”, se arată în rechizitoriu.

Conform aceleiași surse, mesajul a fost transmis de Alin-Nicolae Stoian pe 21 august 2017, când s-a întâlnit cu reprezentantul asocierii de firme în curtea ADP sector 1 și a primit suma de 6.800 de lei, bani care ar fi urmat să ajungă la Alin Vieru.

„Abia cu această ocazie și după primirea banilor, funcționarul a anunțat (...) că aceasta ar fi fost 'ultima dată', întrucât i-a spus inculpatul Vieru Alin că "șefu' mare" i-ar fi comunicat să nu mai ia mită timp de câteva luni, 'până se liniștesc apele', iar acest refuz viitor nu are legătură cu cuantumul sumei pe care o primise”, se precizează în rechizitoriu.

Directorul general al ADP sec...

    Citește pe money.ro