Prima altercație între șoferii Uber și taximetriști: Poliția și Parchet fac cercetări
Foto: www.libertatea.ro

Prima altercație între șoferii Uber și taximetriști: Poliția și Parchet fac cercetări

11 știri, 52

Secția 14 de Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, face cercetări după ce un taximetrist a fost bătut de trei șoferi UBER. Agresiunea a avut loc în fața unul club din Capitală.

„Cercetările au fost declanșate în urma unei plângeri formulate la data de 19 ianuarie 2018 de un bărbat în vârstă de 46 de ani, de profesie taximetrist. La acest moment se efectuează investigații și cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și pentru tragerea la răspunderea penală a persoanei/persoanelor implicate”, transmite Poliția Capitalei.

Cazul a fost adus în atenția publică de Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.)

„Prima altercație între șoferii UBER și taximetriști a avut loc aseră, în București, ca urmare a vidului legislativ creat de politicienii incompetenți și corupți. Trei șoferi ai firmei UBER au bătut un taximetrist, în fața unui club din București. Taximetristul a cerut ajutorul colegilor, care au ajuns la locul faptei să-l salveze pe cel atacat și au sunat la seviciul unic de urgență 112. Șoferii UBER au fugit până la sosirea polițiștilor și a ambulanței SMURD”,transmite COTAR printr-un comunicat de presă.

Compania UBER a transmis un comunicat în care anunță că două numere de înmatriculare dintr-o solicitare a poliției aparțin, într-adevăr, unor șoferi afiliați companiei, precizând însă că ace...

    Citește pe libertatea.ro