Dosar penal pe numele deputatului care a lovit cu mașina protestatarii din fața Palatului Parlamentului

Dosar penal pe numele deputatului care a lovit cu mașina protestatarii din fața Palatului Parlamentului

38 știri, 21

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele deputatului Ioan Terea pentru vătămare corporală din culpă după ce acesta a lovit cu mașina protestatarii de la Parlament.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, atunci când Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, a părăsit Palatul Parlamentului la volanul autoturismului său marca BMW. La ieșirea din curtea Parlamentului, deputatul a fost așteptat de un grup de protestatari.

Oamenii au înconjurat mașina deputatului pentru a-i cere socoteală, însă Ioan Terea ar fi încercat să plece și a lovit cel puțin doi protestatari. Totuși, pe autoturismul deputatului au fost descoperite de polițiști nouă urme diferite de pantofi care au lovit caroseria.

După acest incident, Ioan Terea a fost dus la sediul Poliției, acolo unde polițiștii au decis să deschidă pe numele său un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Într-o intervenție telefonică la Sinteza Zilei, Ioan Terea a declarat: "După ce mi s-a spus să ies pe poarta din stânga a Palatului Parlamentului, pentru că cea din dreapta era blocată, am făcut tot stânga și în momentul în care protestatarii care erau pe trotuar mi-au văzut mașina au început să dea cu pumnii și picioarele. Unul dintre ei s-a agățat de oglinda mașinii, au dat cu pumnii și picioarele în ușa din spate lateral dreapta și oglinda din dreapta a autovehiculului.

Eu acum sunt la poliție, dau declarații. Am fost supus alco...

    Citește pe jurnalul.ro