Dosarul a fost clasat! Vergil Chițac a scăpat după ce a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus4Foto© money.ro

Dosarul a fost clasat! Vergil Chițac a scăpat după ce a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus

, 15 știri, 58 vizualizări

Senatorul PNL Vergil Chițac nu mai are dosar penal pentru zădărnicirea bolilor. Senatorul PNL care s-a îmbolnăvit de COVID-19 și care a intrat în contact cu mai multe persoane, susține, într-o postare publicată pe o rețea de socializare faptul că procurorii au dispus clasarea dosarului în care era acuzat de zădărnicirea bolilor.

Conform postarii publicate pe o pagină de socializare, senatorul PNL nu mai are dosar penal. Procurorii au decis clasarea dosarului penal. Dosarul penal era deschis în rem în lună martie. Acesta viza infracțiuni de zădărnicire a combaterii bolilor.

”Dragii mei, legat de nefericita întâmplare din martie, am primit clasarea dosarului în rem. Pentru cei care încă se îndoiau, aceasta este dovadă incontestabilă a nevinovăției mele, integritatea nefiindu-mi niciodată pusă la îndoială. În cariera mea anterioară, am administrat patrimonii de peste 100 de milioane de euro și am dat bun de plată la peste 60 de milioane de euro, bani publici și europeni, fără să existe nici cea mai mică suspiciune legată de activitatea mea.