Dosarul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, preluat de procurorii de la Parchetul Capitalei© bzi.ro

Dosarul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, preluat de procurorii de la Parchetul Capitalei

, 5 știri, 9 vizualizări

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au preluat dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, au precizat surse judiciare. Decizia a fost luata avand in vedere complexitatea cauzei. Dosarul este in rem, iar cercetarile vizeaza infractiunile de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si substantelor psihoactive.

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentratie 1,96 g/l alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina. Mario Iorgulescu a ramas si fara permis. Mario Iorgulescu a fost adus duminica, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Elias de catre un echipaj SMURD, ca victima a unui grav accident rutier. Starea sa este, in continuare, grava.

Mario Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Soseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei catre Pod Constanta, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot in varsta de 24 ani, care a murit pe loc.