Două cutremure s-au produs în județele Buzău și Vrancea
Foto: www.antena3.ro

Două cutremure s-au produs în județele Buzău și Vrancea

9 știri, 53

Două cutremure în România în această dimineață. Anunțul a fost făcut de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP)

Primul seism a avut loc la ora 00:12, în Vrancea. A avut magnitudinea de 2.8 grade pe scara Richter și s-a produs la 137.6 kilometri adâncime.

Cel de-al doilea cutremur a avut loc la ora 3:46, în județul Buzău. Seismul a avut magnitudinea 2.6 grade pe scara Richter și s-a produs la 115.2 kilometri adâncime.

În urmă cu zece zile, la ora 15:15, tot în județul Buzău, a avut loc cel mai puternic cutremur din acest an, de 3.9 grade pe scara Richter.

Două cutremure în Vrancea și Buzău, pe 26 ianuarie. Două cutremure cu magnitudinea de 3 și, respectiv, 2,9 grade pe scara Richter s-au produs vineri dimineața, în județul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Citește și

DOCUMENTE/Legăturile “suspecte” din spatele contractului pentru comunicațiile Armatei: un SRL american, o firmă „abonată” la bugetul de stat și interesele imobiliare din Nordul Bucureștiului

    Citește pe libertatea.ro