Două persoane ar fi dispărut în mare, la Olimp și Tuzla© agerpres.ro

Două persoane ar fi dispărut în mare, la Olimp și Tuzla

, 4 știri, 6 vizualizări

Scafandri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" caută o persoană care ar fi dispărut miercuri în mare, la Tuzla, iar în stațiunea Olimp au fost reluate căutările unui turist de 25 de ani, din Târgu Jiu, care ar fi intrat marți în apă și nu ar mai fi ieșit la țărm.

Potrivit ISU, autoritățile au fost alertate miercuri, prin numărul unic de urgențe 112, că două persoane sunt în pericol de înec, în zona plajei de la Tuzla. Ulterior, una dintre persoane a ieșit singură la mal, neavând nevoie de îngrijiri medicale. "La Tuzla nu poate interveni ambarcațiunea ISU, din cauza condițiilor meteo, fiind valuri foarte puternice.

Una dintre persoane a ieșit singură la mal și nu are nevoie de îngrijiri medicale", a informat ISU, adăugând, ulterior, că pentru căutarea persoanei dispărute intervin salvamari și doi scafandri, în zonă deplasându-se ambarcațiunea SAR Artemis, din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM). La fața locului este și o ambulanță SMURD de la Stația Tuzla.