Ecaterina Andronescu spune că Dragnea ar trebui să explice de ce a semnat protocolul secret cu SRI

Ecaterina Andronescu spune că Dragnea ar trebui să explice de ce a semnat protocolul secret cu SRI

6 știri, 30

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, sâmbătă seară, că Liviu Dragnea ar trebui să iasă public și să explice de ce a semnat protocolul cu SRI, în perioada în care era ministru al Dezvoltării Regionale, pentru că altfel mesajul său își pierde ”credibilitatea", scrie news.ro.

"Domnul Dragnea trebuie să iasă public și să explice ce conțin acele documente pe care le-a semnat și să explice și de ce le-a semnat, pentru că altfel mesajul pe care îl transmite public de multă vreme își pierde credibilitatea, în opinia mea. Toți membrii de partid, și nu exagerez când spun asta, și-ar dori să fie mai eficientă guvernarea și oamenii să fie mai mulțumiți. De aici apar, întotdeauna, niște frustrări ale oamenilor, care au impresia că lucrurile nu merg așa cum ar trebui să meargă", a declarat senatorul PSD Ecaterina Andronescu, sâmbătă seară, la Realitatea TV.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a precizat, joi seară, că în anul 2007 a fost semnat un protocol de cooperare între Serviciul Român de Informații și Ministerul Integrării Europene în problematica prevenirii și combaterii terorismului, revizuit în anul 2008.

Președintele PSD Liviu Dragnea a semnat, în 2014, un protocol de colaborare cu SRI, în calitate de ministru al Dezvoltării, relatează G4Media.ro.

Informația apare într-un răspuns oficial furnizat de Ministerul Dezvoltării unei cititoare, Andreea ...

    Citește pe money.ro