Dragnea: Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât după alegerile parlamentare
Foto: www.romaniatv.net

Dragnea: Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât după alegerile parlamentare

10 știri, 19

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu mai crede în neimplicarea politică a președintelui Klaud Iohannis și i-a cerut acestuia să nu se mai refere niciodată la PSD.

”Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât dupa alegerile prezidențiale”, a răbufnit Dragnea.

Dragnea a declarat vineri că refuză să meargă la depunerea de jurământ a noilor miniștri și va intra în Palatul Cotroceni abia după alegerile prezidențiale, susținând că nu mai are încredere că șeful statului nu se implică politic.

"Nu vreau să mă duc la Cotroceni decât după alegerile prezindențiale pentru că nu mai cred în neimplicarea politică a președintelui. Nu e un moft. Dacă vrea să vorbească de PSD să se facă membru. Altfel îl rog să nu mai vorbeasacă despre PSD", a fost mesajul președintelui PSD pentru șeful statului Klaus Iohannis.

Liderul PSD a avut aceeași solicitare și pentru purtătorul de cuvânt al Președinției, Mădălina Dobrovolschi.

"Cererea e transmisă și către purtătorul de cuvânt. Nu trebuie să facă conferințe la Cotroceni să spună ce trebuie să facă PSD. Vrea să își spuna părerea, să semneze adeziunea și vine la partid", a mai spus Dragnea.

Cât privește relația cu Iohannis și cum s-a ajuns în această situație, în condițiile în care, întrebat ce va face dacă pică și Cabinetul Tudose, președintele a declarat joi că își va pune serios întrebarea dacă PSD este capabil să guverneze, Dragnea a preci...

    Citește pe cotidianul.ro