Dragnea, despre legile justiției: Cred că președintele trebuie liniștit, mai ales că vin sărbătorile
Foto: www.romaniatv.net

Dragnea, despre legile justiției: Cred că președintele trebuie liniștit, mai ales că vin sărbătorile

7 știri, 36

"O să transmitem tuturor ambasadelor și Comisiei Europene materialul tradus pentru că trebuie să mai recunoaștem un lucru: până acum nu s-a identificat un articol care să spună că ăla în mod special afectează independența justiției (...) Eu cred că și președintele trebuie liniștit, mai ales că vin sărbătorile", a declarat Liviu Dragnea, citat de news.ro.

Liderul PSD a spus că el este mulțumit de modificările aduse celor trei legi ale justiției, care au reprezentat un angajament al coaliției de guvernare.

"Au fost dezbateri, unele chiar cântate în comisia specială, la care au participat reprezentanți din foarte multe părți ale acestui sistem, din partea reprezentanților magistraților. O mare parte dintre amendamente au fost propuse și susținute de asociațiile magistraților (...) Am auzit și criticile magistraților, am auzit și susținerile magistraților. Noi ne uităm și într-o parte și în alta", a precizat el.

În ceea ce privește nemulțumirile lui Călin Popescu Tăriceanu în legătură cu faptul că modificările legilor justiției nu au fost suficient de ferme, Liviu Dragnea a spus că este foarte greu ca o lege sau un pachet de legi să mulțumească pe toată lumea.

Întrebat dacă România riscă sancțiuni din partea Uniunii Europene similare cu cele aplicate Poloniei, Dragnea a răspuns: "Asta e o întrebare serioasă? Știți ce s-a întâmplat în Polonia? știți despre ce modificări legislati...

    Citește pe romaniatv.net