Dragnea: Eu nu vreau plecat pe nimeni; să stea doamna Kovesi cât vrea la DNA
Foto: www.agerpres.ro

Dragnea: Eu nu vreau plecat pe nimeni; să stea doamna Kovesi cât vrea la DNA

6 știri, 26

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, susține că nu dorește ca Laura Codruța Kovesi să plece de la conducerea DNA.

"Eu nu vreau plecat pe nimeni, fiecare să plece când îi vine sorocul și aici nu se pune problema să plece cineva sau altcineva. Problema e mult mai gravă, eu nu mă duc după discuțiile astea. Aici nu e vorba despre cine este într-o anumită funcție, e vorba de o practică urâtă, periculoasă, nedemocratică, de poliție politică ce se întâmplă în România. Asta că o vreau eu plecată pe Kovesi - să stea doamna Kovesi cât vrea la DNA!", a declarat Dragnea, la sediul central al PSD, întrebat despre stenogramele făcute publice de DNA în cazul Vlad Cosma, în care apărea că șeful PSD ar fi vrut ca Laura Codruța Kovesi să fie schimbată de la conducerea instituției.

Întrebat cum comentează acuzațiile fostului premier Victor Ponta referitoare la relația cu Kovesi, Dragnea a arătat cu nu dorește să intre într-o polemică cu acesta.

"Nu vreau să mă duc într-o discuție cu dl Victor Ponta, pentru că subiectul este altul, dar ce vreau să spun - că n-o să rămână nelămurite aceste lucruri privind numirea doamnei Kovesi, pentru că văd că foarte mulți... Până la urmă n-a numit-o nimeni, adică a apărut așa pur și simplu, dar avem timp să discutăm despre asta. Nu este prima dată când eu aud despre oameni care au fost chemați la DNA în diverse dosare.

Nu este prima ...

    Citește pe agerpres.ro