Liviu Dragnea somează ANAF să recupereze ”sutele de mii de Euro” de la Iohannis
Foto: stirileprotv.ro

Liviu Dragnea somează ANAF să recupereze ”sutele de mii de Euro” de la Iohannis

21 știri, 35

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, i-a întrebat public pe șeful ANAF și pe ministrul Finanțelor când au de gând să recupereze "sutele de mii de euro" pe care șeful statului Klaus Iohannis trebuie să le dea înapoi statului român.

"Îl întreb și acum pe dl Mișa, care este președintele ANAF, dacă această instituție, precum și onor Ministerul Finanțelor, condus de dl Teodorovici, au de gând să recupereze sutele de mii de euro de la dl președinte Iohannis. Îi întreb acum dacă au de gând, dacă au atât de mulți bani la buget și nu au nevoie de ei, poate dăm drumul la o amnistie fiscală dacă au atât de mulți bani și nu mai au loc în cuferele de la Trezorerie.

Îi întreb și eu, nu vreau să îi întreb la telefon, îi întreb public pentru că este o întrebare pusă de multe ori în studiourile de televiziune, o întrebare legitimă, la care văd că nu răspunde nimeni. E făcută și plângerea penală împotriva dlui Ioahnnis și nu numai, bineînțeles o minge de ping-pong între DNA, Parchetul de la Sibiu, adusă înapoi la DNA, pentru că le e frică. Acolo discutam de niște case obținute prin fals și sute de mii de euro care nu se dau înapoi la statul român.

Ca să vorbim de chestiuni penale, unde nu mai sunt interpretări, sunt fapte dovedite de documente", a declarat Dragnea, joi, la Parlament.

    Citește pe jurnalul.antena3.ro