Dragnea, întrebat dacă îl susține pe Tăriceanu la prezidențiale: „Nu am discutat în PSD despre o propunere de candidat”
Foto: www.cotidianul.ro

Dragnea, întrebat dacă îl susține pe Tăriceanu la prezidențiale: „Nu am discutat în PSD despre o propunere de candidat”

19 știri, 14

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu s-a discutat în partid despre o propunere de candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

"Nu vreau să discutăm în partid, și am convenit cu toții asta, despre o propunere de candidat pentru prezidențiale. Din acest motiv, nu vreau să comentez nici propunerile colegilor noștri", a declarat Dragnea la sediul PSD, întrebat cum comentează intenția ALDE de a avea un candidat la prezidențiale, în persoana liderului Călin Popescu-Tăriceanu.

Întrebat ce șanse sunt să existe o confruntare între el și Tăriceanu la alegerile prezidențiale, Dragnea a răspuns: "Tocmai am spus că noi încă nu am discutat și încă nu discutăm despre asta".

Liderul PSD a răspuns ironic întrebat despre decizia PNL de a-l susține pe Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat la alegerile prezidențiale: "Asta într-adevăr e o știre importantă, e o mare surpriză".

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Ploiești, referindu-se la o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidențiale, că se va consulta cu colegii săi de partid și împreună vor lua "o decizie bună", care să fie în avantajul mișcării liberale.

Anterior, președintele ALDE Prahova, Grațiela Gavrilescu, a afirmat în discursul său susținut conferința de alegeri a organizației județene că ținta ALDE pentru anul viitor este ca România să câștige alegerile prezidențiale cu T...

    Citește pe antena3.ro


    Liviu Dragnea, 6 luni
    Dragnea: PSD are o strategie pentru Cotroceni, dar încă nu și-a stabilit candidatul
    Liviu Dragnea, 6 luni
    Dragnea: "PSD are o strategie pentru alegerile prezidențiale"