Dragnea, ce vrea să facă Iohannis în toamnă: E în stare
Foto: www.dcnews.ro

Dragnea, ce vrea să facă Iohannis în toamnă: E în stare

13 știri, 119

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seară, că este absolut convins că președintele Klaus Iohannis va bloca noua lege a pensiilor.

Dragnea spune că președintele este în stare de orice pentru a da jos Guvernul Dăncilă și poate chiar să apeleze și la violență pentru asta.

"Eu sunt convins că Iohannis ar putea să o blocheze (noua lege a pensiilor –n.r.). Sunt absolut convins. (...) El mai știe ceva - că noi ceea ce prezentăm chiar facem și românii simt. Au început să simtă și o să simtă din ce în ce mai mult, și părerea mea este că este în stare de orice împotriva acestui Guvern, acestei coaliții, să facă ceva în această toamnă, să dea Guvernul jos chiar și prin violență, pentru ca această lege să nu intre în vigoare”, a declarat Liviu Dragnea, la postul de televiziune România TV, citat de News.ro.

Dragnea afirmă că liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat că, dacă liberalii ajung la guvernare, vor bloca legea salarizării. Liderul PSD afirmă că se vrea blocarea acestor legi pentru ca „românii să nu aibă venituri mai mari, pentru ca resursele României să nu fie folosite și pentru români”.

"Legea salarizării pe care Orban a spus deja public că, dacă ei vin la guvernare, o va bloca. Pentru ca românii să nu aibă venituri mai mari, pentru ca resursele României să nu fie folosite și pentru români. A întors înapoi la Parlament legea offshore. De ce?

Erau nemulțumiți prietenii l...

    Citește pe stirileprotv.ro