Dragnea: "Am lucrat cu Darius Vâlcov la programul de guvernare. Este unul din oamenii de bază"
Foto: adevarul.ro

Dragnea: "Am lucrat cu Darius Vâlcov la programul de guvernare. Este unul din oamenii de bază"

6 știri, 20

"Pentru prima dată o spun public, pentru că mi se pare că e datoria mea să fac lucrul ăsta. Darius a fost unul din oamenii de bază cu care am lucrat la programul de guvernare, Darius Vâlcov. (...) A venit de la PDL, dar este un om cu o foarte bună pregătire. Pe lângă alți specialiști cu care am lucrat la programul de guvernare, cu Darius am lucrat și la acest program de guvernare", a spus Dragnea.

Întrebat despre problemele în justiție ale fostului ministru, liderul PSD a spus că "își asumă asta", pentru că Vâlcov este un profesionist.

"Are probleme în justiție, dar Darius Vâlcov este unul din oamenii care, prin contribuția lui, prin munca lui, la programul nostru de guvernare (...) a adus o contribuție serioasă pentru ca românii să o ducă mai bine. Și eu îmi asum lucrul ăsta", a spus el.

În mai 2015, Darius Vâlcov a fost trimis în judecată de procurorii DNA, care îl acuză de trafic de influență, spălare de bani și operațiuni financiare sau acte de comerț incompatibile cu funcțiile ocupată de acesta, de primar, senator și ministru.

Darius Vâlcov este acuzat că, în perioada aprilie-decembrie 2011, a primit de la omul de afaceri Theodor Berna, patronul Tehnologica Radion, prin intermediul fostului primar al Slatinei Minel Florin Prina, suma de 2,5 milioane de lei. Banii i-ar fi fost dați lui Prina, în cinci tranșe de câte 500.000 de lei, în municipiul Slatina.

Vâlcov ar mai fi...

    Citește pe romaniatv.net