Dragnea: O să fac o plângere. Câți au mai fost amenințați și șantajați să spună ceva despre mine?
Foto: www.cotidianul.ro

Dragnea: O să fac o plângere. Câți au mai fost amenințați și șantajați să spună ceva despre mine?

6 știri, 22

Update Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, în contextul unor întrebări despre chemarea sa la DNA, că va face o plângere cu privire la unele afirmații făcute de fosta șefă a Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru.

Dragnea a precizat luni că nu a fost până acum chemat la DNA în dosarul deschis după anchetele Rise Project, spunând: ”Aceste ciorbe reîncălzite, am niște semne de întrebare. Deocamdată nu m-a chemat nimeni la DNA, dar mă aștept. (...) Eu mă așteptam sau mă aștept în continuare să fi văzut ceva reacții de la cei care conduc Parchetele în România, după declarațiile Anei Maria Pătru, în care a vorbit foarte clar și foarte apăsat despre amenințări și șantaj la care a fost supusă ca să spună ceva despre mine.

Or, mie asta mi se pare foarte grav și am vazut că a trecut, așa, foarte ușor toată lumea peste asta. Așa se fac anchetele în România? Este o practică sau este un caz izolat? Poate cineva ar fi trebuit să se autosesizeze. Dacă nu se autosesizează Inspecția Judiciară, Procurorul General, eu o să fac o plângere, doar cu speranța că poate cineva va da niște răspunsuri. Mi se pare asta foarte grav. Câți or mai fi fost șantajați sau câți sunt șantajați și amenințați acum să spună ceva nu numai despre mine, despre oricare altcineva?

Dacă asta este practica în România, este foarte rău (...) O să studiez, nu sunt avocat. Dacă nu se autosezizează ...

    Citește pe cotidianul.ro