Dragnea: PSD nu poate încheia un pact de coabitare...
Foto: www.cotidianul.ro

Dragnea: PSD nu poate încheia un pact de coabitare...

8 știri, 99

Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au negat sâmbătă, la Timișoara, existența sau intenția semnării vreunui pact de coabitare ''cu o persoană'', referindu-se la președintele Klaus Iohannis.

''PSD nu poate încheia vreun pact de coabitare sau un protocol cu o persoană. Chiar dacă nu este un partid foarte mare PSD, nu poate încheia cu o persoană. PSD nici măcar nu are așteptări de la președintele Iohannis'', a afirmat Liviu Dragnea.

În opinia sa, tema ''aruncată'' în spațiul public este una falsă de discuție, subliniind că PSD nu este interesat de niciun protocol, singurele în vigoare fiind cele semnate cu ALDE și cu UDMR.

''Noi avem două protocoale de colaborare parlamentară și guvernamentală, unul cu ALDE și unul cu UDMR, pe care le respectăm și pe care le susținem în continuare. În rest, cu președintele (Klaus Iohannis — n.r.), PSD nu are ce să discute. Ca și președinte al Camerei, instituțional, cu președintele României, probabil că din când în când ne vom mai întâlni la vreun eveniment oficial. Toate solicitările mele de colaborare instituțională, de generare a unor discuții și dezbatere despre marile teme ale societății, se pare că au fost declinate'', a detaliat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Premierul Sorin Grindeanu a punctat, la rândul său, că nu există niciun pact între Guvern și Administrația Prezidențială.

''Nu există așa ceva. Istoria ne arată că, în urmă cu cinci...

    Citește pe cotidianul.ro