Dragnea: Nu susțin modificarea legii pentru majorarea impozitelor și taxelor locale
Foto: www.dcnews.ro

Dragnea: Nu susțin modificarea legii pentru majorarea impozitelor și taxelor locale

8 știri, 35

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, despre proiectul Codului finanțelor publice locale, aflat în lucru la Ministerul Dezvoltării Regionale, că nu susține nicio majorarea a taxelor și impozitelor locale.

”Nu au nicio legătură măsurile fiscale adoptate de Guvern – că nu e vorba de o revoluție – cu nivelul bugetelor locale. Nu am fost niciodată de acord și nu o să fiu nici în continuare să susțin modificarea unui act normativ, o lege de exemplu, care să mărească impozitele și taxele locale. Eu nu susțin așa ceva și PSD nu va susține așa ceva, pentru că nu e nevoie”, a răspuns Dragnea, întrebat dacă este de acord cu majorarea taxelor și impozitelor locale, așa cum se prevede în proiectul MDRAP.

Liderul social-democrat a susținut că nici premierul Viorica Dăncilă nu ar susține și nici nu ar avea cunoștință despre o intenție de majorare a taxelor și impozitelor locale. ”Eu acum aflu despre asta și sunt covins că nici doamna Dăncilă nu a fost informată până acum despre asta. Când va ajunge la Guvern așa ceva, sunt sigur că doamna Dăncilă va avea o discuție cu noi în coaliție. Din câte știu, nici dumneaei nu susține așa ceva”, a declarat Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că se face un ”întreg scenariu pe o informație venită pe surse”.

Oprișan: ”Un coleg a trimis un document prin care cerea majorarea la 66%”

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan a declarat, la Parlamen...

    Citește pe libertatea.ro