Orban: Dragnea va declanșa suspendarea președintelui

Orban: Dragnea va declanșa suspendarea președintelui

14 știri, 75

Dragnea va demara săptămâna viitoare suspendarea lui Iohannis din funcție, anunță liderul PNL Ludovic Orban, el acuzând “Clanul Dragnea că este pregătit să dea foc țării”. Președintele USR, deputatul Dan Barna, a anunțat că va discuta cu reprezentanții PNL și PMP cum să împiedice suspendarea președintelui Klaus Iohannis, potrivit unei postări a acestuia pe pagina sa de socializare.

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat joi că există informații ”aproape certe” că liderul PSD, Liviu Dragnea, va demara în cursul săptămânii viitoare, cu sprijinul președintelui ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, procedura de demitere a șefului statului, Klaus Iohannis.

“Clanul Dragnea e pregătit să dea foc țării. Avem informații aproape certe că Dragnea va declanșa procedura de demitere a președintelui României în cursul săptămânii viitoare și că este sprijinit în acest demers și de Tăriceanu și de acoliții săi”, a spus Orban, într-o conferință de presă.

El a subliniat că obiectivele procedurii de demitere sunt: controlul asupra parchetelor, a serviciilor de informații și promulgarea legilor Justiției și a Codurilor penale.

”Următoarele două săptămâni sunt decisive pentru România”, a spus Orban, precizând că fie acceptăm ca țara să fie acaparată de ”clanul Dragnea”, fie luptăm pentru democrație și pentru apărarea principiilor și valorilor care stau la baza democrației.

Ludovic Orban a mai spus că sunt...

    Citește pe libertatea.ro