Dragnea: Am solicitat achitarea; am lucrat 20 de ani în folosul comunității
Foto: www.money.ro

Dragnea: Am solicitat achitarea; am lucrat 20 de ani în folosul comunității

6 știri, 27

“Am afirmat cu tărie nevinovăția mea. Nu am comis absolut niciuna din faptele, presupusele fapte pe care DNA le-a aruncat în rechizitoriu. În ceea ce privește munca în folosul comunității, eu am fost foarte clar. Am spus că sper să nu se ajungă acolo, am solicitat achitarea și am mai spus că eu muncesc în folosul comunității de peste 20 de ani de zile”, a declarat Liviu Dragnea la finalul procesului.

Întrebat pe baza căror probe cere DNA șapte ani și șase luni de închisoare în cazul său, Liviu Dragnea a răspuns: “DNA-ul vrea pentru mine pe viață, pentru mine și pentru alți lideri politici vrea pe viață. Se dorește în continuare să se continue cu această serie de abuzuri, cu această justiție făcută cu probe contrafăcute, cu amenințări și cu înscenări, dar, așa cum am spus mai devreme, până la urmă instanța decide și așteptăm să vedem ce spune.

Niciodată nu mi-am permis să îmi dau cu părerea despre ce va face instanța, dar toate afirmațiile, toate comentariile, toate protestele au un singur scop - să încerce să influențeze decizia instanței și sper să nu o facă”.

    Citește pe money.ro