Drama Elenei Ionescu. Câștigătoarea Survivor România a divorțat de soț după ce l-a prins cu amanta4Foto© cancan.ro

Drama Elenei Ionescu. Câștigătoarea Survivor România a divorțat de soț după ce l-a prins cu amanta

, 4 știri, 80 vizualizări

Elena Ionescu este câștigătoarea ”Survivor RomâniaRomâniaRomânia 2020”, competiție desfășurată în Republica Dominicană și transmisă pe postul Kanal D. A fost, pentru cei 29 de concurenți, o experiență unică, în care fiecare a trebuit să se descurce cu propriile forțe. Ce a făcut Elena Ionescu la scurt timp după ce a fost declarată învingătoare?

Elena Ionescu, câștigătoarea de la “Survivor România”, a primit, pe lângă impresionantul trofeu al show-ului, și un premiu în valoare de 250.000 de lei. Emoționată, Elena avea să facă declarații chiar în fața lui Dan Cruceru, nimeni altul decât prezentatorul emisiunii-concurs: ”Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu.

M-am dăruit și am mers cu un scop precis, dar în același timp prin corectitudine și prin muncă. A fost o cursă tare grea, dar tare frumoas, din care, cu siguranță, am să-l învăț și pe el. Mă simt mult mai puternică din toate punctele de vedere, pentru a-l ajuta pe el în viață de acum înainte. Nu am cuvinte să vorbesc despre Survivor în acest moment. Voi avea când mă voi trezi din acest vis.