Dusan Uhrin jr., antrenorul lui Dinamo: ”Este primul meu derby în România, dar nu simt o presiune prea mare”8Foto© libertatea.ro

Dusan Uhrin jr., antrenorul lui Dinamo: ”Este primul meu derby în România, dar nu simt o presiune prea mare”

, 15 știri, 8 vizualizări

Antrenorul formației Dinamo, Dusan Uhrin Jr a declarat, joi, într-o conferință de presă, că partida cu FCSB, de sâmbătă, reprezintă un derby pentru el, dar nu simte o presiune suplimentară comparativ cu alte meciuri. "Nu simt nimic, e un meci important pentru noi și atât.

Avem nevoie de cele trei puncte, trebuie să luptăm pentru asta, trebuie să fim mai buni decât până acum pentru că nu am jucat prea bine împotriva celor de la Voluntari. E un derby, e important, dar nu simt o presiune prea mare. Vreau să câștigăm, cu siguranță, și trebuie să dăm tot ce avem mai bun, dar cea mai bună echipă va câștiga.

Într-un derby este vorba despre tactică și va fi dificil pentru jucători. FCSB are o echipă bună și ne va fi greu. Coman este un jucător periculos, dar mai sunt și alții la fel, au doi fundași centrali foarte buni. Este primul meu derby în România, dar nu simt o presiune prea mare, este un meci ca oricare altul.