E-Distribuție Muntenia a investit 230 milioane lei în 2020 în modernizarea rețelelor3Foto© puterea.ro

E-Distribuție Muntenia a investit 230 milioane lei în 2020 în modernizarea rețelelor

, 5 știri, 45 vizualizări

”E-Distribuție Dobrogea, operatorul de distribuție a energiei electrice parte a grupului Enel, a investit 105 milioane de lei în digitalizare și în modernizarea echipamentelor și rețelelor de energie electrică din județele Constanța, Ialomița, Călărași și Tulcea. Din investițiile totale prevăzute, 53 milioane de lei au fost alocați modernizării liniilor de medie și de joasă tensiune iar 22 milioane de lei, posturilor și stațiilor de transformare”, a informat compania.

”Siguranța în alimentarea clienților noștri reprezintă o prioritate pentru noi. Programele de investiții derulate de E-Distribuție Dobrogea cresc fiabilitatea instalațiilor, îmbunătățesc calitatea serviciului de distribuție și asigură necesarul de putere atât pentru consumatorii existenți, cât și pentru noile cereri de racordare. O prioritate o reprezintă și digitalizarea rețelelor.

Numai anul acesta, compania instalează contoare cu noua tehnologie pentru aproximativ 41.000 de clienți din județele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea”, a declarant Gino Celentano, director general al E-Distribuție Dobrogea, Muntenia și Banat.