Edi Iordănescu s-a înțeles cu CFR Cluj. Mâine va fi prezentat oficial
Foto: www.romaniatv.net

Edi Iordănescu s-a înțeles cu CFR Cluj. Mâine va fi prezentat oficial

16 știri, 27

Edi Iordănescu s-a înțeles cu CFR Cluj. Mâine va fi prezentat oficial. Campioana CFR Cluj are un nou antrenor, pe Edwward Iordănescu (39 de ani), ultima oară la Astra Giurgiu.

Conform digisport.ro, părțile au ajuns la un acord, iar mâine, de la ora 13.00, Edi Iordănescu va fi prezentat oficial drept noul tehnician al ardelenilor.

Rivalii de la FCSB, cu care ardelenii se vor lupta și în sezonul viitor la laurii de campioni, nu voiau să vină Iordănescu jr.

Edi Iordănescu s-a înțeles cu CFR Cluj: „Mi-ar fi convenit să rămână Petrescu!”

”Mie mi-ar fi convenit să continue Dan Petrescu la CFR Cluj. Orice antrenor va veni, va schimba jocul echipei. Edi este un antrenor de viitor, implicat, mie îmi place, am o relație bună cu el.

Cât despre Edi, va fi la fel de greu pentru noi și anul ăsta cu el pe bancă. De aceea am spus că aș fi vrut să rămână Dan Petrescu, pentru că este greu să menții aceeași linie doi ani la rând”, a spus Helmut Duckadam, președintele de imagine al roș-albaștrilor, la Digi Sport.

„Vreau să precizez faptul că nimeni din club nu l-a «lucrat» pe Dan Petrescu. Clubul nu a luat legătura cu niciun antrenor până când Dan Petrescu nu s-a despărțit oficial de echipă.

Să iasă în față acel antrenor care ar fi luat legătura cu clubul înainte ca Dan Petrescu să-și rezilieze contractul. Mai mult, Dan Petrescu nu pleca dacă nu ar fi avut oferta din China.

Suntem aproape să nu...

    Citește pe libertatea.ro