Elton John îl descrie pe Michael Jackson ca pe „un bolnav mintal și o persoană tulburată”4Foto© adevarul.ro

Elton John îl descrie pe Michael Jackson ca pe „un bolnav mintal și o persoană tulburată”

, 9 știri, 20 vizualizări

Elton John, 72 de ani, a decis să nu țină nimic secret în memoriile sale, publicate în foileton de ziarul Daily Mail, indiferent de consecințe. După ce a mărturisit că a suferit de un cancer la prostată și despre dependența sa de sex și droguri, cântărețul abordează, într-un alt capitol, aspecte din viața unui prieten de-al său, Michael Jackson.

Deși au fost prieteni timp de mulți ani, Elton John l-a descris pe 'regele pop-ului' ca 'bolnav mintal' și o persoană 'o persoană tulburată'. 'L-am cunoscut pe Michael când avea 13 sau 14 ani... Era cel mai adorabil copil pe care ți-l poți imagina. Dar, la un moment dat, a început să se izoleze de lume și de realitate, cum a făcut și Elvis Presley', spune Elton John în memoriile sale.

'Dumnezeu știe ce îi trecea prin cap și ce medicamente îi fuseseră prescrise, însă de fiecare dată când mă întâlneam cu el în ultimii ani, mă gândeam doar că bietul om își pierduse complet capul. Nu vreau să spun asta în sensul distractiv al cuvântului. Era un bolnav mintal și o persoană tulburată când te aflai în preajma sa', a continuat el.