eMAG Spring Crazy Days – Ce electrocasnice bune gasesti cu pana la 40% reducere© realitatea.net

eMAG Spring Crazy Days – Ce electrocasnice bune gasesti cu pana la 40% reducere

, 6 știri, 9 vizualizări

eMAG.ro a lansat campania de reduceri Spring Crazy Days. Sunt reduceri de până la 50% la mai multe categorii de produse. Iată câteva modele de combine frigorifice pe care să le căutați în oferta eMAG de astăzi:

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F W, 368 l, Clasa A+, H 200 cm, Alb. O mai buna conservare, o mai mare flexibilitate. Eficiente, spatioase, elegante si practice disponibile in diferite varinate aparatele frigorifice Indesit sunt capabile sa corespunda oricaror nevoi si sa satisfaca orice cerinte de conservare a alimentelor. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG combine frigorifice găsiți AICI.

Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX, 357 l, Clasa A++, H 200 cm, Display, Touch control, Inox antiamprenta. Tehnologia TwinTech FrostFree de la Electrolux cu FreeStore garanteaza un nivel optim de umiditate in frigider. Alimentele isi pastreaza gustul si textura pentru mai mult timp datorita sistemelor independente de racire a aerului din frigider si din congelatorul fara gheata. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG combine frigorifice găsiți AICI.